02 November 2010

ICU & Checkup..!!

Siapa yang masuk ICU ek?..
Actually tengahari semalam CPU saya masuk ICU..Kesian ..Memang kategori tenat dah..tak taulah bila boleh sembuh..sebbaik ada temporary CPU.Leh la buat n3 ni..huhu..

Dua hari lepas gi hantar Mr Grey buat checkup..Emm..Almost 3 hours jugak lah tunggu Mr Grey di bedah siasat..Selepas diberi rawatan bagai bil pun dikeluarkan..huhu..kena yang high class la pulak..apo nak di kato..heh..Ape pun 2 benda ni telah banyak berjasa pada saya..susah senang bersama..ngee..Tu je story mory hari nih..nak BW pula..

5 comments:

Afida Anuar said...

Kass, dia nk suruh berganti baru tu nampaknya:)

nurkass said...

alamak..jgn lah sampai ganti..haru nih..huhu

chugie said...

ingtkan sapa lah yg masuk ICU, rupenye PCnye..

sahromnasrudin said...

salam...maybe dah tiba masanya ia dimuziumkan dan diganti dengan wajah baru hehehehehehh

nurkass said...

chugie > bukan saya ye..hehe

sahrom > amboi dimuziumkan tak tahan dengar tuh..:)