11 November 2010

Goreng Pun Sodap..

Salam..Lama betul tak post n3 kan..Bukan disengajakan tapi kena ikut mood CPU ni sebenarnya..Owh..sedih..Penat2 taip but CPU ni tak nak kasi approve da..nampak gayanyer betul juga cakap sahabat blog saya Afida & Sahrom..Kena minta ganti..huhu..masin mulut korang..sob..sob..

Ok lah..so hari ni nak story mory sikit pasal semalam..Lepas ziarah office mate saya di hospital Klang, saya dan rakan2 singgahlah makan di sebuah restoran kecil kat situ..Dari luaran cam tak menarik je tapi bila makanan yang diorder tu sampai, huh..tak leh cerita..hehe..

gbr ni dicilok dr uncle google..

sedap hingga menjilat jari walhal mee goreng jek tu....rasa sekali pasti nak lagi...haha
gambar tak sempat snap sbb tak sabar nak bedal..hehe..kesimpulannya jgn menilai sesuatu dari luarannya..cam kata2 org putih tu..tau kan..ok..tak leh citer lelebih..kang merajuk CPU ni..salam.. 




4 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

ye ke sedap??? kat ner kedainye tu??

nurkass said...

bunga > kat jln ke port klang..deret shop lot..mmg sedap..

Afida Anuar said...

SAlam kass...eh ni dah ganti baru belum? hehe..

biasanya macam tu la kass, yang kedai nampak biasa tu la makanan dia lagi sedapp dari kedai yang nampak luar biasa;)

nurkass said...

salam fida..
ganti..coming soon..hehe
yelah kan..byk kali terkena..kedai yg x seberapa tu la yg sedap..huhu