13 December 2010

::1st Contest Giveaway:: ~EMNEYA~


1st Giveaway yang saya join ni dianjurkan oleh blog Dari Pena Farhana. So, jemputlah singgah dan join untuk memeriahkan contest nih....klik sini ..

Actually tuan empunya blog ni adalah saudari Deena Farhana..Blog yang sangat kreatif dan cantik (macam tuan dia..hehe)..Emneya ni pula adalah salah satu kisah dan cerpen yang paling hangat di blog beliau..Memang best jalan ceritanya..Habis tisu kat ofis saya ni..hehe..

Sinopsisnya begini..Emneya ni semasa kecilnya merupakan bayi terbuang yang dikutip oleh ibunya..Apabila dewasa, Emneya memiliki wajah yang sangat cantik dan berakhlak mulia..Setelah 7 tahun ibunya meninggal dunia, Emneya telah berkahwin dengan seorang pemuda yang memiliki empayar perniagaan..Terlalu banyak rintangan dan dugaan yang perlu Emneya hadapi demi cinta dan kasih terhadap suami dan rumahtangganya..Kalau nak tahu cerita yang selanjutnya klik sini dan jangan lupa join contestnya sekali yek.."EMNEYA CONTEST GIVEAWAY"..Hadiah pun tak kurang hebatnya dan tarikh tutup contest nih pada 31 Disember 2010..

Dengan sukacitanya saya nak tag 5 rakan blogger dari blog saya..
Afida Anuar
Azzeyatin
Sahromnasrudin
White Rose
Iedaimmi

15 comments:

white rose said...

tu diaa...
miahahaha...

jap2, nak terjah ape dia contestnye...

white rose said...

eh, akak...apsal tak bole bukak blog dia...bila dah bukak, ape 1 page yg tutup semua entry2 dia...page berwarna coklat...kenapa ek?

nurkass said...

white rose > ok..akak dah refresh..

sahromnasrudin said...

as salam..terime kasih tag saya..saya hargai..insyaAllah akan join jika berkelapangan

nurkass said...

sahrom > w'salam..sama2 kita meriahkannya..

white rose said...

dah bole bukak...
bkn masalah blog akak, tapi masalah server sy yg tak bole support blog kak deena tu...
myb berat sngt...

skrg dah ok...

insya'Allah ye kak...jika berksempatan sy join...sebab susah jugak syarat2nye...hehehe

Afida Anuar said...

Alamak kene tag..hehe..

maknanya kass, fida diwajibkan join kontest ni ke? huhu tak berapa arif ni..

nurkass said...

white rose > ahamdulillah..lega akak dgr dah boleh bukak..hehe..

fida > yesss..anda kena buat..hehe..

♥ manje ♥ said...

nak join... tapi tak tau nak mula mcamana...

nurkass said...

manje > just klik kat link contest tu..pastu ikut jek syarat dan jgn lupa tag kengkawan..dah siap..jomlah join..lagi ramai lagi meriah..hehe

Ati Masrif said...

sedap sekali nama tu

insyaAllah ada masa ..boleh cuba

ckLah@xiiinam said...

Salam ziarah.....
Selamat ber'contest'!

nurkass said...

kak ati > kan..lembut jek..

ckLah > salam..jom lah sertai sama..

sal said...

assalamualaikum nurkass
singgah sebentar..nice blog

nurkass said...

kak sal > w'slm..tq sudi singgah..jomlah join contest nih..:)