14 January 2011

*::LUCKY LINKER BY AMIEY LEE::*


Lagi cabutan bertuah dari saudari amiey..so, jomlah join ramai-ramai...syarat2nya pun sangat mudah..Let's check it out!!.....
***************************************************************************
200 blogger terawal tglkan link di Myster Linky dapat satu peluang cabutan bertuah...
hmmm salah satu cara nak blogwalking paling senang sekarang adalah tglkan link..
ok..nak mudahkan korang supaya snang nak jalan2 g blog kawan2 yang lain kan...
jgn malu2 jgn segan.. korang amat amat amat amat djemput tglkan link korang
kt blog aku yg tk berapa nk jadi blog ni kekekekekekeke...
sila2 la ye... aku nak wat cabutan lagi ni....
ni suma sempena My Qaisarah is turning 2 Yearssss

hadiahnye adalah sehelai T-SHIRT.......
TETAPI JIKA ANDA ADALAH FOLLOWER..
HADIAH AKAN JADI DOUBLE...
MAKSUDNYE 2 TSHIRT UNTUK ANDA DAN PASANGAN ANDA
JIKA ANDA BUAT ENTRY....
(copy keseluruhan entry ini sahaja dan tulis tajuk "LUCKY LINKER BY AMIEY LEE")
HADIAH AKAN JADI TRIPLE....
2 HELAI T-SHIRT + HADIAH MISTERI UNTUK BUAH HATI ANDA
(buah hati : anak/ibu/ayah/MIL/FIL/siblings/bff)
NOTA PENTING : SILA TGLKAN KOMEN DIRUANGAN KOMEN ENTRY INI YE.. SAMADA ANDA HANYA LINK/ LINK+FOLLOWER/LINK+FOLLOWER+ENTRY
love u all..muahhh

23 comments:

Ati Masrif said...

hai..nurkass
dah sihat ^_^

kak ati pun ada join GA ni
tak tau lah ada rezeki or not
hehe..

My Little Diary said...

salam

wah... menarik ni...
good luck to you ye kass..

LiErOSe~QiEmi said...

wahhh cam best jeee.. nak join laaa.. tp sempat lagi ke ek.. skrg tak sempat nk update

wahida said...

wah, mcm best je hadiah2 tu...
gud luck bebeh!!

nurkass said...

kak ati > alhamdulillah kak..ikut petua yg dibagi..hehe..yeay..kita sesama join..meriahkan..

rima > w'salam..tq rima..jomlah join sama..i tunggu tau..hehe..

nurkass said...

bunga > hai bunga..lama tak dgr khabar..sempat bunga..join tau..tunggu nih..hehe

wahida > tq bebeh..hehe..jomlah wida..lagi ramai lagi best..:)

white rose said...

xmo la...
dah tentu baju xde saiz...

wat rugi je...



hahahahhaa...
dengki

ummu said...

assalamualaikum Nurr
good luck erk.

Afida Anuar said...

Kalau dapat dua, kasi kat fida satu eh kass..hehehe

nurkass said...

white rose > ya allah..kesitu lak gi nyer..lum join dah pikir saiz..erghhh..

kak ummu > w'salam kak..lama tak dgr kbr..tq kak..

nurkass said...

fida > haha..boleh..boleh..kita pakai sesama..adehh..hahaha..

ckLah@xiiinam said...

ckLah nak 6 kemeja T tu. Untuk 4 anak sekali.Boleh?


:D

nurkass said...

ckLah > amboiiiii...bolot semua yek..huhu..baru janji ngan afida nak boria...tak leh..tak leh..

IMANSHAH said...

macam nak join je..dapat tshirt free gitu

shahjiehan said...

nak masuk..tinggalkan link kat mana ek

white rose said...

hahaha...SAIZ paling penting...
almaklum laaaa BADAN SEHAT CERGAS & KUAT...

hahaha...

Sham said...

salam kenal...
ada masa nanti nak join gak...good luck...chaiyok chaiyaok...

eh folowlah pulak...

deena farhana said...

good luck kak nurkass!

deena pun mcm ade join tp xbuat entry..hehe

sahromnasrudin said...

gud luck sdri..semoga sdri muncul antara pemenangnya ya...sy perasan sdri cukup suke blogwalking..bagus tue..keep it up...

nurkass said...

imanshah > jomlah join dik..kita meramaikan..:)

shahjiehan > aha..join jgn tak join..hehe..tglkan link kat blog penganjur..just klik kat link saudari amiey tu..

white rose > haha..takpe dik..kalau ada rezeki menang, request saiznya..hehe

sham > salam kenal juga..jomlah join..ok..nanti gi jln kat blog sham..hehe

nurkass said...

deena > tq dik..owh ada join ke..bagus2..lagi meriah..:)

sahrom > tq sahrom..kalau ada masa,mmg saya akan BW..menambah kenalan..hehe

amiey lee said...

heee ari tu jalan2 tgk entry ni..tpi tk tgl komen sbb tak log in..skrg baru tgl komen...empunye diri pun dh dapat msteri gift heee

nurkass said...

amiey,
haha..takpe..takpe..dah dpt pun..tqvm..