21 February 2011

**::CONTEST Pilihan Hati WR::**

Contest ini dianjurkan oleh saudari White Rose aka WR..cantikkan banner tu..moh kita reramai bagi sokongan pada rakan blogger kita..syarat2nya sangat mudah... klik sini..
 ----------------------------------------------------------------------------------

 >>ok WR, saya teka yang ni..:-
~ Johan : PH3
 ~ Naib Johan : PH1
 ~ Tempat Ketiga : PH4

Saya sertai Contest pilihan Hati WR ni kerana saya sayang blog dan tuan blognye..so, haruslah saya join contest yg dianjurkan sebagai tanda sokongan saya yg padu ni..lehkan jawapan tu..hehe

meh nak cerita sikit pasal WR ni..beliau merupakan seorang blogger yang sangat comey, happy go lucky, penyayang, kental dan yang sewaktu dengannya..sebagai seorang guru, jadual hariannya agak sibuk dengan karenah murid, guru & boypren..erkk..salah ke..tak kan..ngeee..

"TETAPI" blogger ini tak pernah lupa untuk menitipkan sepatah dua kata dalam ruangan komen blog saya ni..muahh..muahh..terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog yang tak seberapa ni begitu juga dengan rakan-rakan blogger yang lain..peace no war!!

17 comments:

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

rasanya first time dia anjurkan kontest ini kan

nurkass said...

sahrom;
w'salam..
betul tu sahrom..first time ni..
tarikh tutup tertulis kat banner tu..

white rose said...

hahahaha...

ayat tak bole blaaahhh...

sy single laa kak...

hahahaha...

ok, penyertaan ANDA DITERIMA...
thanks sokong sy...

http://aniesandyou.blogspot.com said...

kalu mng share hadiah bleh?

Adinda Amy Sensei said...

cemburu tanda sayangggg...betul..hehehe....

nurkass said...

WR;
miahahaha..erkk..gulp..
ye ke single..jeng..jeng..jeng..

yeszz..diterima..yesszz..
muah..muah..

nurkass said...

anis;
erkkk..dipertimbangkan 20x..haha

Adinda Amy Sensei;
betul..setuju sangattt..
erkk..cemburu pasal ape nih..hehe

wahida said...

gud luck bebeh!!

Afida Anuar said...

All the best kass..mcm biasa, kalau menang kita share hadiah eh..hehe

My Little Diary said...

wah kass.... rajin nya awak... semoga berjaya ye! :)

nurkass said...

wida;
tqvm bebeh..

fida;
thanks dear..
erkk..kena berfikir di jambatan pulau pinang dulu..haha

rima;
support menyupport..thanks dear..

bunga said...

good luck..

JunAina said...

macam best jer contest ni...nak cuba nasib jugaklah...

salam ukhwah dari k.aina...

nurkass said...

bunga;
thanks:)

kak aina;
mmg best kak..jomlah join..

Ati Masrif said...

semoga berjaya nurkass cayang...

ada masa kak ati akan cuba juga ^__^


Jom baca: BERTEMU MAN KIDAL

wahida said...

dear, saya tag awak ni...tgk blog eh?

nurkass said...

kak ati;
thanks kak ati..cuba jgn tak cuba ..hehe

wida;
oowh.ok..gerak skang..haha