23 February 2011

**::My Rempeyek Giveaway::**

Uihhhhh..
tengok tittle pun dah tahu dapat ape kan kalau tersenarai..haha..rempeyek rangup..nyum..nyum..
Saya kena tag dari Pn Wahida yg hapy go lucky tu...so, haruslah saya join cos I like itu rempeyek..ngeee..


tarikh tutup GA ni - 1 march 2011....11.59pm...

nak tau selanjutnya di sini

saya nak tag:-
i - afida
iii - kak zakie

>> rakan2 blogger lain yg nak join pun boleh....penuh sebalang tu..bestkan..

18 comments:

JunAina said...

menarik tertarik kau memang dabommm...ohhh rempeyekkk...

ckLah said...

Makan dengan nasi ambeng tu sedap...

nurkass said...

kak aina;
lemak berkrim disukai ramai..hehe

ckLah;
betul tu cikgu..
berbunyi bunyi bila dikunyah..haha

white rose said...

yesss...rempeyek...
suke2...

tapi tak suke kena TAG...
hahaha...

Afida Anuar said...

Wajib ke kass? hehe

Kakzakie said...

Kakak kena tag ye. Terima kasih
Rempeyek pun jadi GA juga ye....
Best kakak suka rempeyek nie.

http://aniesandyou.blogspot.com said...

best nyer...nk sebotol bleh?

Amy Syaquena said...

wah bestnya fav tue..

My Little Diary said...

hehehe... good luck kass
sedap rempeyek tu.. :)

nurkass said...

WR;
hampehhh..tak tag pun..jom join..

Fida;
takde la wajib..but, jom la join.. senang je tu..kalau salah sorang dapat leh share...hehe

nurkass said...

kak zakie;
nampak sedap tu kak..join tau..mana tau ade rezeki..hehe..

anis;
erkk..join dulu br tau dpt ke tak..ngeh..ngeh..

nurkass said...

amy;
peberet saya jugak..hehe..mkn depan tv..syokkk..

rima;
tq rima..
baru tgk dah tau kerangupannya kan..haha..

wahida said...

ko best sbb ko buat tag aku...

KO BEST!!

sahromnasrudin said...

unikla giveaway nie..rempeyek..jarang org buat kan...

ieda said...

gud luck dik :)

nurkass said...

wida;
erkkk..emmmm..
jgnla ckp camtu..i malulah..hahaha..


sahrom;
betul tu sahrom..disamping tu leh buat promosi ttg rempeyek ni..

kak ieda;
tq kak..lama tak chat ngan akak..:)

Ati Masrif said...

rempeyek..i like

maceh ler tag kak ati ni
hari sabtu mmg hari khas kak ati
join GA ...insyaAllah join

nurkass said...

hehe..bestkan kak ati..makan sambil layan tv..
nanti buat eh..