10 February 2011

**Mystery Gift sudah diterima - thanks to AMIEY LEE**

Masih ingat entry saya tentang 'Lucky Draw' anjuran blog dvillahati a.k.a amiey lee??? hehe..
Alhamdulillah..rezeki saya..ada dua lucky draw yang saya join kat blog amiey dan kedua-duanya ada nama saya..hehe..hadiahnya sudah saya terima..terima kasih pada amiey lee..

So, hari ni saya buat entry khas untuk beliau bagi merakamkan penghargaan saya..moh la kita tengok!!

**First, saya join " CABUTAN BERTUAH UNTUK KORANG"..yang ni just tinggal komen kat entry beliau..dan mystery gift yang saya dapat adalah...


cantikkan kad tu..
.
.
.
.
jeng..jeng..jeng..
.
.
.
.
wahhhh..chantekkk bangat..key chain from sarawak..tq amiey..
to afida, sila jgn jeles ye..hehe


**Second, saya join "LUCKY LINKER BY AMIEY LEE"..nak tengok entry klik sini..semalam saya baru terima mystery gift ni..teng teng teng...:)


erkk..nak jawab pertanyaan amiey..:- betul..betul..ni yg kedua..hehe
.
.
.
.
apa ek dlm bungkusan tu..
.
.
.
.
.
taraaaaaaaaaaa......

serious!!.. terharu dan gembira sangat2..chantekkk..thanks to organiser "amiey lee"..

~Kepada ckLah, baju yang ckLah nak tu adalah kategori hadiah utama..hehe..blogger lain yang dapat..so, tak dapatlah ckLah sekeluarga nak boria..hehe..


p/s : thanks amiey..nanti leh join lagi..ngeh..ngeh..
thanks juga pada rakan-rakan blogger saya yang memberi kata2 sokongan...peace no war!! miaahahahahaha (erkk..pinjam gelak White Rose)

22 comments:

sahromnasrudin said...

tahniah!!! murah rezeki sdra..jam tue...huhuhuh..hebat hadiahnya....

azzey said...

rezeki tu...rezeki jgn ditolak...:)

LiErOSe~QiEmi said...

wowwwww!!!! dapat jam??????????????? bestnyeeee kassssss.. kalau tak pakai bak sini bunga pakaikan hahaahah

amiey lee said...

heee thanks for the entry..insyaAllah next GA bulan 6 la ye..hee bulan dapat bonus gegeggege

hee syukurrr nurkass suka ngan hadiah tu..thanks a lot

♥ manje ♥ said...

tahniah... tumpang suke (^_^) ~

nurkass said...

sahrom,
alhamdulillah..rezeki..tq sahrom..

azzey,
rezeki jgn ditolak..musuh jgn dicari..hehe

nurkass said...

bunga,
uihhh..pakai..pakai..haha..cantekkkk..

amiey,
ur welcome..hehe..moga ukhuwah yg terjalin berkekalan..amin..

manje,
tq dear..

white rose said...

hahahaha...
tak tahan gelak tuh...

bole lak nak pinjam2...

miahahahaha...

tahniah...

ummu said...

assalamualaikum Nurr
alhamdulilah, murah rezki Nurr..tahniah erk.dan terima aksih kerna sudi ambil award akak itu ya

Afida Anuar said...

Oh...tak jeles pong:P...

hehe..

tahniah kass, best2 dapat hadiah dari kengkawan ni.

nurkass said...

WR,
miahahaha..
leh kan..leh kan..tq dear..

kak ummu,
w'salam kak ummu..terima kasih..alhamdulillah..
owh..cantikk award tu..tq pd kak ummu jugak cos sudi bg award..

nurkass said...

fida,
hehe..jgn marah ek..gurau je..hadiah tak penting..the thing is relationship..tq dear..

Ati Masrif said...

tahniah nurkass..

rasa terlebih..boleh bagi kak ati ye

Kakzakie said...

Salam nurkass,

Bestnya dapat jam tu... cantik memang cantik. Mesti terlompat gembira kan....

nurkass said...

kak ati,
tq kak..hehe..alamak camne nih..


kak zakie,
salam kak..
hehe..memangla best..cantekkk..nak lompat bintang jap..hehe

Adinda Amy Sensei said...

assalamualaikum ...

waahh...tahniah diucapkan..moga bertambah rezeki selalu hendaknya..

sihat?
terima kasih sudi singgah blog ya

ckLah@xiiinam said...

Tak apa-tak apa...makcik memang tak pernah ikut mana-mana pertandingan di blog, atau menganjur sebarang pertandingan. Bagi peluang orang-orang muda. Heheh

nurkass said...

Adinda Amy Sensei,
w'salam..tq kak..alhamdulillah sihat..

ckLah,
hehe..kira ng laluah la ye cikgu..

My Little Diary said...

salam,

dtg singgah cni...
wah kass.... dpt mcm2 hadiah tu... menarik... :D

LiErOSe~QiEmi said...

kass, awok dok kt shah alam area mana??? kalau dekat nak by hand je hadiah.. senang & selamat skit..

wahida said...

wah...rezeki berganda namanya ni...congrate congrate...mak jeles nok!!

nurkass said...

Rima,
salam..
tulah..rezeki..hehe

bunga,
ok gak tu..nanti gi blog bunga..

wida,
sila jgn jeles..hehe..
tq..