26 July 2011

~ Salam Ramadhan ~

Assalamualaikum wbt buat rakan2 yg dihormati sekalian..uihhh..mcm pengacara pulak dah..
Blog ini akan ditutup seketika..ye..insyaAllah seketika atau selamanya saya sendiri pun tak pasti..semoga dugaan dan kesulitan ini dipermudahkan olehnya..

Disini saya nak mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat berpuasa pd rakan2 sekalian...semoga rakan2 dikurniakan kesihatan dah kesejahteraan untuk menjalani ibadah di bulan mulia yg bakal menjelang nanti..Diharap dengan kehadiran Ramadhan pada tahun ini akan menjadikan kita Hamba Allah dan Umat Muhammad SAW yang terbaik serta di redhainya dunia dan diakhirat..

saya mohon ampun dan maaf sekiranya sepanjang perkenalan dialam maya mahupun nyata ada yang menyinggung perasaan rakan2..sesungguhnya ikatan ukhuwah yg terjalin sangat2 saya hargai..terima kasih buat rakan2 yg masih sudi singgah ke teratak ini.. wassalam..

36 comments:

ieda said...

salam ramadhan jugak dik .. semoga ramadhan ini membawa keberkatan dlm kehidupan kita .. aminnnnnnnnnnnn :)

sama2 kejar amal ibadat di bulan mulia ini .. :)

Kakzakie said...

Kas... tiba-tiba hati kakak jadi sayu. Moga ada kebaikan yg melimpah-ruah disebalik cuti/penutupan ini..... Doa kakak Kass dapat menerima walau apa juga ujian yg Allah berikan... Serahkan diri padaNya.

Moga ramadhan ini akan memberi rahmah buat kita. Selamat berpuasa ye Kass... Salam sayang juga dari kakak dan keluarga:)

ainnoraini said...

sama la jugak dgn kak ain..salam ramadhan..semoga kite semua diberkati oleh Allah didunia dan akhirat...


bykkan amalan dibulan yg mulia tu nnt...

amiey lee said...

kass salam ramadhan..ampun n maaf di[inta jika ada salah n silap

sahromnasrudin said...

awak nak kemana??? semoga segala urusan dipermudahkan ya

Afida Anuar said...

Lar..nak pi mana pulak kass, dah nak dekat pose ni...moh ler balik sini balik....sedih pulak rasa..

apa pun selamat berpuasa kass...jangan ponteng2 tau;)

IMANSHAH said...

dari Imanshah juga, selamat menunaikan ibadah puasa dengan sempurna

♥cmª shIemª♥ said...

salam kak kass...
salam ramdhan jugak..bape hari jer lagi kan2..

huhu..kak kass nk pegi mana?kenapa meninggalkan blog?kenapa?mengapa?

(T_T) apeun cma doakan yg terbaaek utk kak kass juga..

cma pom nk mintak maafjugak kat kass..

huhuh...=D

Maya Mayana said...

Selamat Berpuasa utk Kass juga,jaga diri baik2 okay :D

dwaty said...

salam ramadhan tuk kak nurkass juga...

Ati Masrif said...

kemana pergi tu nurkass
harap semuanya dapat di selesaikan
dgn mudah dan segera ye...

selamat menyambut ramadhan

anitaare said...

salam ramadan dik nurkass

datangya dinanti..perginya ditangisi
moga puasa kita kali ini lebih bermakna

ckLah said...

كل عام وانتم بخيربشهررمضان ا لكريم

LiFe KaMi said...

selamat menunaikan ibadah puasa,
semoga ibadah puasa pada kali ini lebih baik dari sebelumnya,
Kejarlah pahala yang berlipat kali ganda yang telah dijanjikan oleh Allah SWT..:)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

lama sungguh awak menghilangkan diri..semoga kembali semula ke alam maya ini ya..

kami mendoakan kesejahteraan awak ya

qemaishak said...

Selamat berpuasa..moga bln ramadhan ini penuh kerahmatan untuk kita semua.

ummu said...

assalamualaikum Kass
apa khabar sekarang?
lama tak update blog, kass, sihat?
akak ada tag kass tuk join segemen tauladan
salam ramadhan.wassalam

wahida said...

salam ramadhan dear...

ko gi mana ni nok? aku rindu kat ko neh...
cepat balik...

♥cmª shIemª♥ said...

kak kassssss......
:)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

lama sdri menyepi..harap kembali dgn tenang ya

ainnoraini said...

hai kass...gi mane..sunyi sepi jer...

anitaare said...

salam aidifitri dik nurkass,

selamat hari raya..moga berbahagia dihari mulia ini..mohon maaf zahir dan bati dr akak

ibuintan said...

Kass... apa khabar?

Outbound di malang said...

salam ramadhan :)
Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

prog muten said...

rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.2/pc opk kesuburan
email;zoolee84@gmail.com
blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
TERMOMETER DIGITAL MURAH berharga rm20.00(harga luar mahal)
http://termometer-digital-suhu-badan-bbt.blogspot.com/
sms:puan nor 0122723104

Anonymous said...

[url=http://www.thomassaboss.co.uk]thomas sabo online[/url] But even during the winter closures, the perimeter roads, parking areas, and some hiking trails remain open and provide excellent birding. [url=http://www.thomassaboss.co.uk]thomas sabo[/url]
[url=http://www.christianlouboutinosale.co.uk]christian louboutin outlet[/url] rjfywvyv Benefits v. hnmzzapm [url=http://www.mulberrylondonshop.co.uk]mulberry sale shop[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.thomassaboss.co.uk]thomas sabo jewellry[/url] Researchers are looking into more-effective defenses for airports, like improved radar systems.. [url=http://www.zoeroad.com]unique prom dresses[/url]
[url=http://www.christianlouboutinosale.co.uk]christian louboutin outlet online[/url] waruerwa The earliest records of poisoning in Egypt date back to around 3000BC, and document the research of Menes, the earliest recorded Egyptian king, on the subject of poisonous plants. kgidzbbe [url=http://www.mulberrylondonshop.co.uk]mulberry handbags uk[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.bestdresseller.co.uk]cheap party dresses[/url] The trip takes roughly 1 hour and 15 minutes and costs $3.00) but you will be restricted to the small residential core of Sooke. [url=http://www.mitwhite.com]http://www.mitwhite.com[/url]
[url=http://www.christianlouboutinosale.co.uk]christian louboutin uk[/url] oxvncjbj There will not be whiteheaded pimples or blackheads when someone has Rosacea.. ggozslmn http://www.mulberrylondonshop.co.uk

Anonymous said...

[url=http://www.bestdresseller.co.uk]modest formal dresses[/url] Hey, interesting post. [url=http://www.zoeroad.com]http://www.zoeroad.com[/url]
[url=http://www.xmpllc.com]wedding dress online sale[/url] jhzfxpwq The advantages of such a system allow for variation in each grade and even allow for grade overlaps. dvtkwskl [url=http://www.mulberrylondonshop.co.uk]mulberry alexa bag[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.bestdresseller.co.uk]white party dress[/url] The track can be considered an ouverture for L盲ther3. [url=http://www.mitwhite.com]bridesmaid dresses under 100[/url]
[url=http://www.xmpllc.com]http://www.xmpllc.com[/url] usidauir Begins with the animation of Van cutting an X onto the screen and a thirty second clip of the opening theme playing repeatedly in the background. yaopuevh [url=http://www.mulberrylondonshop.co.uk]mulberry alexa bag[/url]

Anonymous said...

http://www.dressaleuk.co.uk The company expects an accelerated back-to-school selling season to shift 4 cents to 6 cents a share of earnings to the second quarter from the third quarter.. [url=http://www.zoeroad.com]prom dress uk[/url]
[url=http://www.xmpllc.com]wedding dress online sale[/url] pbelmibk If you love interacting with people from all walks of life, if you enjoy listening to others and are fascinated by how people live their lives and go about achieving their goals, then life coaching may be the career option for you. pxlvivre [url=http://www.mulberrylondonshop.co.uk]mulberry bags sale uk[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.dressaleuk.co.uk]http://www.dressaleuk.co.uk[url] The US is dying, not growing. [url=http://www.mitwhite.com]purple bridesmaid dresses[/url]
[url=http://www.xmpllc.com]homing dress 2013[/url] oodbqojf We listen very closely to what He wants us to pray with you and hope that you will be listening to Him as well. kslrhxvt [url=http://www.mulberrylondonshop.co.uk]mulberry mitzy bags[/url]

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)