13 July 2011

:~WW~:


48 comments:

dwaty said...

nak p spa la lepas ni minta urut.... hehehehe

My Little Diary said...

urutan leher memang best
betul bole hilang stress...
meh ler sini buat kat kita punya leher...huhu kita tgh stress ni....
:(

ibuintan said...

okey.... tarik...... tahan.......... hembus.... ulang lagi!!


ahhhhhhhhh.. lega!!1

amiey lee said...

huhu lagila tak sabar nak tebus voucher spa ni...huhuhuhu cepatla 17 jul heheheh

ummi anum said...

aaaaahhhhhhhhh...leganya....sekali lagi....

Daddy Ziyyad said...

Kalau kat opis, jangan suruh sebarang orang urut...nanti lagi stress!!!

~haha

sahromnasrudin said...

nikmatilah stress itu sendiri heheheee

qemaishak said...

Bestnya kalau ada org urut leher ni sambil relax xyah buat keja hehe

ieda said...

ahahahha gud tips dik ! :)

Amy Syaquena said...

pasni kalau rasa nak hilang stress kena cepat2 gi cari tukang urut la ye hehehe...nice tips dear

Ati Masrif said...

cakkk....

urut leher bestnya

kak ati tengah kena tonsil ni :(

ainnoraini said...

kalau ade urut bahu ni..mmg best...
boleh hilan stresskann...pas tu tertido terus...

LiFe KaMi said...

tang kena urut tu yang syok,,relax jer..
tapi nak jadi tukang urut balik tu yg malas..huhu

nurkass said...

dwaty;
amboiiii..
sampai nak pi spa..meh sini akak urutkan..hehe

nurkass said...

MLD;
hehe..
meh sini..kass bg harga diskaun..

nurkass said...

ibuintan;
err..
sabo kak..buat pelan2..
kang terkejut sistem pernafasan tu..hehe

nurkass said...

amiey;
ni yg jeles nih..
special price pulak tu..adehhh

nurkass said...

kak anum;
hehe..
tu mcm baru lepas minum ice jek gayanya..:)

nurkass said...

Daddy ZZ;
haha..
mmg bahaya pun doc..
tak pek nak nolong eh..

nurkass said...

sahrom;
aha..
bahaya tu..kang tak pasal2 jangkit kat org lain..baik redakan cepat..hehe

nurkass said...

qema;
hehe..
ooo..nak relax ye..
meh sini..kass urut mcm kat spa tu..:)

nurkass said...

kak ieda;
ur welcome sis..:)

nurkass said...

amy;
hehe..
amy kan dah ada tukang urut..tak yah susah2 nak cari..:)

nurkass said...

kak ati;
cakkk ummmm..hehe

alahai..kena tonsil ke..kerap jugak kak ati kena ye..byk minum air suam tau..:)

nurkass said...

kak ain;
betul tu..
confirm tido lena punya..hehe

nurkass said...

Life Kami;
eh, tak aci lah cenggitu..
boleh bertambah stress ni..hehe

Piasara said...

"sedapnya kalau kena urut..tp sapa la nak tolong urutkan..."

Kakzakie said...

Kass nak tahu anak kakak yg no. 2 pandai urut tau. Selalu kena urut belakang kakak.... memang best...

fuad ansari said...

best tul kena urut..

ironinya...

manusia urut, best tapi susah nak dapat diurut..

kerusi urut, kurang best tapi boleh je nak urut bila2 masa.. (",)

nurkass said...

kak pia;
alahai..sedih baca ayat kak pia tu..meh sini kass tolong..nangka ada lg tak..hehe

nurkass said...

kak zakie;
wahhh..untung nya ada anak pandai urut..bertuah kak zakie..hehe

nurkass said...

fuad;
mmg betul tu..
manusia ni kena guna tenaga..pastu kena pandai cari urat..

♥cmª shIemª♥ said...

hehe..senaman..ringkas dn menghilangkan ngantuk..muehehehe....

Afida Anuar said...

Urut sendiri takpe kay, tapi kalau orang urut, fida geli...kekeke;)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

heeee...

tak tahan geli laahhh..

wahida said...

apa kata ko tolong urut aku..aku tgh stress ni...hehe...

shameel Iskandar said...

Tangani stress sgt ptg utk kesejahteraan hidup

Maya Mayana said...

emm sedapnya kalau ada yg urut ni :P

Amy Syaquena said...

x ada update ke dear , amy dah bape kali kuar masuk sini last komen juga la...sebab nak cakap cepat la update nak baca entri awak huhuhu...

white rose said...

salam kak...

muahahaha...
gambo 1st tu kelakoorr...

serius ni...
hahaha...

nurkass said...

cma;
hehe..
senaman meregangkan otot..leganya..

nurkass said...

fida;
ooo..samalah kita..
biasanya mak urutkan..tapi menjerit2lah..sakit..hehe

nurkass said...

kak reen;
meh sini kass urut..
siap bagi akupuntur lagi..hehe

nurkass said...

wahida;
aha..
meh sini..pastu ko urut aku pulak..then kita makan durian..boleh..hehe

nurkass said...

shameel;
betul tu..
kalau dibiarkan merana dibuatnya..org2 yg tak berkaitan pun turut kena tempias..

nurkass said...

yana;
alamak..jauhlah nak tlg urutkan..hehe

nurkass said...

alahai my dear amy..
bukan tak nak buat..tapi rimau ada sebelah..huhu

ari ni boleh kot dear..thanks..muahhh

nurkass said...

WR;
hurmmmm..
musykil la pulok..bukan yg no2 tu ke..ni mesti ada pape nih..haha