29 December 2010

::Cuti-Cuti Malaysia::

Mr Google..

Assalamualaikum sahabat2 sekelian..
Nampak gambar diatas tu..bukan nak ajak menari la, tapi "cuti cuti malaysia".Aha..Esok saya dah start bercuti..nak gi jalan-jalan cuci mata dan fikiran..haha..So, saya nak ambil kesempatan untuk mengucapkan "Happy New Year"....Pada sesiapa yang azam tahun ni belum tercapai lagi silalah catitkan dalam buku baru..
Semoga perjalanan hidup kita senantiasa dipermudahkan olehnya..amin..

18 comments:

sahromnasrudin said...

as salam sahabat..wah!!! dah cat uma baru nampaknya..kelihatan lebih bersih ya

My Little Diary said...

salam

selamat bercuti-cuti ye kass... happy new year to u & family.
jgn lupa update blog ni... huhu, nak tau gak bercuti kemana tu???
sibuk jerrr si rima nih!... keke

fyna said...

hehehe..
slmt bercuti yunk..


jom follow2 belog sy...
http://inibelogfyna.blogspot.com/

wahida said...

lama x nampak tuan umah...
selamat bercuti dan selamat tahun baru...dah pasang azam ke?

white rose said...

umah putih nih...kekekeke...
macam WHITE HOSE kat amerika tu...

miahahaha...

SELAMAT BERCUTI kak...

Afida Anuar said...

Nak bercuti ke mana kass? tak ajak!..hehe

Ati Masrif said...

selamat bercuti..

jgn lupa up-date pic nanti yer

ckLah@xiiinam said...

ckLah kasi cuti Jumaat, Sabtu dan Ahad ni.....suka tak?

IMANSHAH said...

selamat bercuti kak nurkass

IMANSHAH said...

selamat bercuti kak nurkass

♥ manje ♥ said...

amin... selamat bercuti yea (^_^) ~

sal said...

selamat menyambut tahun baru,moga ceria2 selalu

nurkass said...

sahrom > w'salam..hehe..cat baru..tenang sikit..

rima > salam..insyaAllah..ada peluang nanti kass update..tapi kita tak gi oversea...huhu

fyna > tq fyna..

wahida > erk..ade..ade..hehe

nurkass said...

white rose > amboii..gelak besar nampak..haha

fida > erkk..bukan hari tu ada ajak ker..hehe

kak ati > insyaAllah kak..windulah..hehe

ckLah > hehe..ooo yang cuti tu ckLah yang umumkan ye..sukeeeeeee..

imanshah > tq iman..:)

manje > tq manje:)

sal > hepy new year too kak sal..:)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat tahun baru

nurkass said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o > Hepy New Year!!..

ieda said...

selamat bercuti dikk :)

nurkass said...

kak ieda > tq kak..windu lah..hehe