25 February 2011

*::1st Give Away By Deekuntum::*

jeng..jeng..jeng..!!
tag yang seterusnya dari Pn Wahida..hehe
baru ada kesempatan nak buat n3 ni..:)
erkk..GA lagi!!..harap rakan2 tak bosan singgah sini ek..ngee..

cantikkan FM tu..jomlah terjah sini

so, saya nak tag :-
ii - junaina

tarikh tutup 28 Februari jam 12 malam.. 
>> kalau ada rakan-rakan yang nak menambah koleksi FM bolehlah turut serta...

18 comments:

Kakzakie said...

Nurkass dah tak terkata banyaknya GA sekarang ni. Tak terlarat rasanya....

My Little Diary said...

hehe.... suke betul dgn kass ni, rajin join GA la... :)

nurkass said...

kak zakie;
betul la kak zakie..beribu ribu lemon..hehe..


rima;
sokongan padu pada rakan2 sebenarnye..penghargaan buat pn wahida..:)

suke ke..suke u jugaklah..haha

Afida Anuar said...

Rajinnya kass..fida malas.. cemane eh? hehehe

nurkass said...

fida;
alah..jgn lah camtu..
semangat..semangat..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

buleh join ke ni?

padlie said...

betul-betul semangat join GA nih...

:D

Entry terbaru padlie: Padlie masa muda-muda [Part III]

Amy Syaquena said...

Rajinnya jawab GA ye..nanti leh la join contest amy pulak..

white rose said...

pergghh...rajinnyerr...
semoga berjaya ye kak nur...

nurkass said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o;
haha..of kos boleh..

padlie;
sokongan utk rakan2 blogger..

nurkass said...

Amy;
insyaAllah amy..
sentiasa sokong rakan2 blogger..hehe

WR;
tq dear..
semangat kental nih..hehe

Amy Syaquena said...

amy singgah sini , nak baca entri baru tapi x update lagi..tunggu petang nanti la..amy datang lagi deh

nurkass said...

amy;
tq amy..sudi singgah sini..
hehe..tak sempat la dua tiga hari tu..ni pun curi2 masa nak post n3..
thanks dear..muahhh..

LiErOSe~QiEmi said...

kena tagg.. huhuhu... kass.. kalau rajin bunga buat ek.. sekarang mood untuk GA adalah kelaut haahah...

eh, tp tq ekk tagg

wahida said...

tima kasih buat tag ni...

sekali lagi...ko best!!

Dee said...

thx sis..good luck tau!

nurkass said...

bunga;
kelaut??? cepat naik kedarat..haha

nurkass said...

wida;
ur welcome..
i'm the best..hehe..teringat lagu shah rukh khan tu..

Dee;
ur welcome..
hope ade luck..hehe