11 March 2011

::Finally ~ Received::

Masih ingat tak entry saya pasal GA keronsang sabah tu..kat sini..
alhamdulillah ..ada rezeki saya..masih panas lagi coz baru je terima kiriman ni dari budak ofis..so, tak nak tunggu lagi, terus buat entry ni sebagai penghargaan buat blog LIEROSEQIEMI aka Pn Bunga..meh la layan gambar..hehe

berkerut juga muka bila dapat bungkusan ni..then bila pusingkan baru nampak nama pengirim..hehe..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
teng..teng..teng!

cantik.. menarik.. tertarik.. kau memang dabombs..haha
TQVM pada penganjur..walaupun kita tak jadi jumpa hari tu tak bermakna lepas ni kita tak leh jumpa lagi..insyaAllah, nanti kita calling2 ye..hehe..

27 comments:

ainnoraini0908@yahoo.com said...

dapat hadiah cantik tu...

dpt dua keronsang ke tuu...kalau dua bg kak ain satu hehehe..

nurkass said...

kak ain;
tulah..rezeki..hehe

erk..hurmmm...emmm...
dipertimbangkan..haha

white rose said...

wow...
leh melaram dgn spin sabah tu...

merelib2 kalahkan sunting anita serawak...

kakaka...

tahniah...

IMANSHAH said...

asek kutip hadiah je

Afida Anuar said...

kass, hadiah tu boleh share dak? ekekke

nur said...

tahniah.. bestnye ye..

ALL IN ONE

nurkass said...

WR;
haha..
kebetulan semalam pakai baju oren coklat..apalagi..melaramlah..haha

nurkass said...

IMAN;
tu dia..
ayat jeles ke..iri hati ke..sakit hati ke...
hahaha..dah rezeki dik..

nurkass said...

AFIDA;
haha..
akan ku pertimbangkan dear..adehh..

nurkass said...

NUR;
thanks dear..hehe

ckLah said...

Seronok ya...

nurkass said...

ckLah..
hehe..alhamdulillah..
bolehlah melaram..

sahromnasrudin said...

tahniah!!! sdri mmg berhak menerimanya..semoga dimurahkan lagi rezeki sdri :-)

LiErOSe~QiEmi said...

ahahahaa.. akhirnye kan.. cian kass, lama gila baru terima.. Sori erk, sebab amik masa..

Pepun, tahniahhh!!! Ok.ok nanti free kita set la masa nak jumpa yer.. hihii

wahida said...

asyik ko je menang!!

My Little Diary said...

salam
kass, hadiah berbalas pantun baru nak pos ari ni... hehe
sorry lmbt, last week bz sgt...

fyna said...

waaaa...beshnye..

Amy Syaquena said...

Tahniah bestnya cantik sangat..

nurkass said...

sahrom;
alhamdulillah..tq sahabat..

nurkass said...

bunga;
takpe..takde hal lah..
thanks bunga..:)

nurkass said...

wida;
sila jgn jelesss!!
ekekeke..

rima;
salam rima..
owh ye ke..its ok..thanks tau..

nurkass said...

fyna;
hehe.
tak puas melaram ni dik..haha

amy;
thanks dear..
tulah..kena pulak ngan baju.hehe

Ati Masrif said...

banyak nya dia bagi nurkass

bertuah badan ye...

kak ati tak pernah menang apa2 GA
pun...huhu

Adinda Amy Sensei said...

tahniah kak..

nurkass said...

kak ati;
jgnlah mcm tu kak ati..
rezeki tu..hehe..syukur alhamdulillah..

adinda amy sensei;
thanks dear!

Kakzakie said...

Pemberian dari seseorg seseungguhnya amat bernilai buat yg menerimanya. tahniah nur...

nurkass said...

kak zakie;
terima kasih kak..
betul tu..amat bernilai..