16 March 2011

::Next!!..GIFT FROM MLD::

quite a long time tak post n3 kan...sempat BW je ke rumah rakan-rakan..hehe..
anyway, hari ni saya curi masa sikit cos nak buat entry khas untuk blog My Little Diary..

Tanggal 28 January 2011 yang lalu,cewah..saya telah join segmen yang di anjurkan oleh MLD iaitu "jom pantun bersama MLD"..aha.!ingat tak??..kalau tak ingat leh klik sini..alhamdulillah saya telah dipilih sebagai salah seorang pemenang segmen tu..hehe..tak sangko pantun den diterimo..

hadiahnya telah saya terima pagi tadi..so, entry ni adalah tanda penghargaan saya buat MLD...thanks RIMA..sukeeeee sangat hadiah tu.. jom layan gambar..:)


"tinnnn..tinnnnn..posto..posto.."

ni lah bungkusan yg sampai pagi tadi..siap ada budak ofis nak bawa lari lagi..haha..sibuk jek..
sebelum buka kita snap dulu..ngeee..
v
v
v
v
v
v
v
ape ek??
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
teng..teng..teng..
v
v
v
v
v
v
vvvvv...:)

see..see..!
kita suke..suke bangatttt..gorgeous!!..dah banyak kali lompat bintang dah..haha..
terharu sangat..isk..isk..siap ada pantun lagi tu.
thank you Rima..semoga perhubungan ini kekal selamanya..begitu juga dengan rakan -rakan blogger yg lain..insyaAllah..

23 comments:

My Little Diary said...

hai kass...

terima kasih sbb kass gembira dpt hadiah dari saya.... hehe
saya pun gembira gak ni.. sbb hadiah tu sampai dgn selamat..huhu
& thks for d special entry ni...

Amy Syaquena said...

cantyik2 tahniah dear...

ieda said...

tahniah dikk .. cantikk :)

Daddy Ziyyad said...

cantik beg....

ps: saya laparrr tengok bekas rempeyek kat belah kanan blog ni...~hahaha

nurkass said...

RIMA;
isk..isk..
thanks tau..
terharu sesangat..

nurkass said...

amy;
tq dear..
dah sihat ke..

kak ieda;
tq kak..muahhh

nurkass said...

daddy Ziyyad;
hehe..tq..
owh..boleh order tempeyek tu..klik kat gmbr then terus ke blog tuan tanah..

Ati Masrif said...

orang rajin...
selalu untung...

hehe...di terbalikkan....

IMANSHAH said...

asek dpt hadiah je, ce hulur sikit hadiah kat adik ni

nurkass said...

kak ati;
hehe..bukan camtu la kak ati..
rezeki..

nurkass said...

iman;
haha..
dah agak adik akan cakap camtu..
sila jgn jeles..

hulur???
ooo..nak bg buah hati ek..hehe

Afida Anuar said...

Tak sangka kass.....sampai lompat bintang dapat hadiah!..hehe

white rose said...

beg baru melaram g keje sok ye...
hahaha...

hijau u...

nurkass said...

fida;
hehe..
sib baik tak lompat tikam..

WR;
betul tu dik..
lenggang lenggok dah gaya model ni ha..hehe..

sahromnasrudin said...

tahniah!!! semoga ikatan ukhwah sesama blogger kan semakin erat lagi :-)

LiErOSe~QiEmi said...

aik.. menang lagi.. murah betul rezeki kass ni tau.. jeles...jeles.. hihihi.. tahniah yer kass

Yan said...

bestnya.. Ni pun tgh try nak wat GA.. tungguuuu

dwaty said...

bestnya... hari tu dapat hadiah dari WAHIDA... COZ jadi follower yang ke 300... tp blum buat lagi entri tu... pe2 pun tahniah...

nurkass said...

sahrom;
tq sahrom..
insyaAllah..itu yg diharapkan..

bunga;
hehe..
jgnla jeles..
rezeki..tgh melaram ni..

nurkass said...

kak yan;
hehe..
alhamdulillah..
ada bc n3 kak yan ari tu..
gud luck kak..

dwaty;
thanks dear..
aha..
akak ada bc n3 wahida tu..
tahniah dik..

wahida said...

grrrrr!!! mencik!! nape ko je yg menang?

Dee said...

menang..bestnya..murah rezeki ni..

nurkass said...

wida;
wakaka..
nape aku yg dipersalahkan..haha

Dee;
alhamdulillah..
murah rezeki..hehe