07 March 2011

::Klik-Klik "HEARTBEAT"::

Nampak tak banner kat atas , tepi dan bawah tu..silalah klik2 ye..
aha..hari ni saya nak bercerita pasal benda tu lah.."HEARTBEAT"..
Saya perhatikan banyak blog yang dah join heartbeat ni..selain nuffnang, heartbeat ni juga boleh memberi pendapatan sampingan..So, masa BW hari tu saya terbaca tentang tutorial heartbeat ni di blog mama zharfan..apalagi..senyum sampai telingalah kan..hehe..thanks mama zharfan..
jom kita gembar gemburkan lagi heartbeat ni..

1- first, klik banner kat atas tu dulu ye..then akan keluar paparan seperti dibawah ni..

2- ok..klik icon heartbeat tu..yang circle tu ye..


3- bila klik kat create account tu, akan keluar satu form seperti diatas..lengkapkan form tu ye..


4- then, bila dah isi semua klik agree and continue..


5- so, bila dah continue akan keluarlah paparan diatas..then klik join HB tu..


6- Nampak tak perkataan dalam kotak merah tu..application form seperti dibawah..


7- yang ni bila nak cash out pun boleh isi..dah settle semua jangan lupa klik agree and continue...


8- nampak tak yg saya bulatkan tu..bila dah isi form kat atas tadi barulah keluar paparan ni..klik kat MY HB AFFILIATE tu ye..


9- klik kat GET A CODE tu untuk dapatkan code banner dll..


10- jeng..jeng..jeng..ada empat jenis code..dalam setiap jenis tu boleh pilih nak yang mana..copy  semua code tu kedlm blog anda ye.. 
Dah siap???..samakan macam banner kat blog ni..hehe
jomlah klik2..secara sambilan apa salahnya kan..selamat ber 'HEARTBEAT'..


22 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

lg best dr nuffnang! siyes!

wahida said...

aku dah klik HB ko...

nurkass said...

anies;
ye ke anies..
i follow..hehe

Wida;
aku suke..suke..
ok..aku gi klik ko nye lak..tq wida..

IMANSHAH said...

jd fenomena kat blog skrg

IMANSHAH said...

jd fenomena kat blog skrg

Afida Anuar said...

oooh, kalau takmo click aci? ekekkeek...
sorry kass, gurau je;)..

white rose said...

sy ni lmbt join...
wat msa skrg ni tgh xde mood...

nurkass said...

iman;
emm..
yelah..pendapatan sampingan..

fida;
tak aci..tak aci..
huhuhuhu..

WR;
oooo..
mood ke laut ek..
hehe..

Kakzakie said...

Kakak kalau BW ada banner itu klik dulu macam nak donatelah walau 4sen tak kisahkan. Cuma blog kakak tak ada banner itu aje. Belum pasang lagi. :)

Ati Masrif said...

hai nurkass cayang...

oohhh kak ati baru tahu ni..

tapi mr.nuff tak merajuk ke
kalau kita psng byk2 iklan?
takut xdpt BE lak...

^___^

padlie said...

singgah mengklik.. :)

Entry terbaru padlie: Padlie masa muda-muda [Part IV]

nurkass said...

kak zakie;
tq kak zakie..muahhhh..
nanti pasang ek..kita klik sama2..


kak ati;
hai kak ati cayang..
eh, en nuff tak merajuk punyer..
dah survey ngan blogger lain dah..hehe..
nanti pasang tau..

nurkass said...

padlie;
tq mr padlie..
nanti klik lagi..hehe

Amy Syaquena said...

thanks sharing..klik hb here

IMANSHAH said...

xda sapa2 pun..huhu ganmbar google je

nurkass said...

amy;
tq amy..
dtg lagi tau..hehe

iman;
erkk..
ye ke..
bukan wanita yg iman cerita tu ke..hehe

sahromnasrudin said...

sy dah join tp tgk tabung HB tue tak cecah singgit pun lg hahahahahaha

Amy Syaquena said...

klik HB here...x de update baru ,busy ke..

My Little Diary said...

saya pun dah pasang HB.... hehehe

JunAina said...

k.aina dah klik...klik...for you...

nurkass said...

sahrom;
haha..
samalah kita..

amy;
thanks dear..
hehe..dah post dah..

nurkass said...

rima;
nampak tadi..
so, kita klik2 ye..

kak aina..
thanks kak aina..muahhhh..