07 April 2011

**::AWARD FOR 100 FOLLOWERS::**

Assalamualaikum wbt buat rakan2 blogger saya..entry santai hari ni..
Alhamdulillah..blog ni dah capai 100 followers rupanya..

so, dengan besar hati, saya nak bagi award to all my followers..
Jangan segan2 ye..silalah ambil award yg tak seberapa ni..


thanks pada rakan2 yg sudi singgah, ziarah, berkunjung, berteduh dan meninggalkan komen di blog ini..kehadiran anda amatlah saya hargai dan semoga ukhuwah yang terjalin sama ada di alam maya mahupun di alam nyata akan berkekalan..insyaAllah..erkk..apsal skema pulak ayat ni..hehe
wassalam..

42 comments:

Kakzakie said...

Terima kasihlah Kass.... kakak rasa sungguh gembira nie.....

nurkass said...

kak zakie;
muahhhh..
thanks kak cos sudi singgah blog kass.

Yan said...

akak amik terus tepek kat side bar lah ye... toce...toce...

sahromnasrudin said...

tahniah!!! semoga ia dijadikan motivasi utk sdri terus berkarya..kami senantiasa menyokong sdri...

trime kasih atas award ya....

dwaty said...

WAH TAHNIAH... teruskan berblog kak... saya akan jadi pebgikut setia... wah!!!!

Amy Syaquena said...

Tahniah untuk kak zakie...

nurkass said...

kak yan;
thanks kak yan sudi kunjung sini..muahhhh

nurkass said...

sahrom;
thanks sahrom..
terharu dgn kata2 tu..
tq very much..

nurkass said...

dwaty;
thanks dik..
insyaAllah..muahhhh

nurkass said...

amy;
erkk..tak brapa paham la amy..hehe..

wahida said...

tahniah...dah seratus satu pun...
teruskan berblogging ye...

ibuintan said...

tahniah... teruskan berblogging

semoga terus berkembang mekar blognya

trima kasih awardnya

nurkass said...

wida;
thanks dear..

nurkass said...

ibuintan;
thanks kak..muahhh..
insyaAllah..

Mayana said...

salam menambah kenalan disini...keep in touch dear :)

nurkass said...

mayana;
salam..
thanks singgah sini..

ummi anum said...

nak amik jugak boleh???

ieda said...

wah tahniah dik dah ada 100 follower :) keep on blogging tau :)

nurkass said...

kak anum;
eh..ambiklah kak..tak kisah..
nape ye bila buka blog akak jadi operation aborted..dah byk kali kass try..huhu

nurkass said...

kak ieda;
thanks kak ieda..muahhh..
insyaAllah..

http://aniesandyou.blogspot.com said...

bla da ramai lg kn bertanggungjawab

suri solehah said...

salam kass..tahniah..dah seratus..rugi akak tak tunggu time 100 ..kalau tak sah ada muka akak kat entri kass hari ni

Afida Anuar said...

eh fida termasuk sekali dak? hehe buat2 tanya pulak..

apa pun thanks kass, sudi kasi award ni..

sekamar rindu said...

tahniah.......

nurkass said...

anies;
betul3..hehe..
erkk..nape akak gi blog u tak leh buka eh..operation aborted..haihhh..byk kali akak try masuk..nak tinggal komen pun tak leh..huhu

nurkass said...

kak suri;
salam kak..
hehe..takpelah..
yg penting kass always ingat kak suri..muahhhhh..

nurkass said...

Fida;
of cos lah masuk..hehe
fida adalah follower pertama dalam blog ni..kass igt tu..

thanks sudi jadi kawan kass walaupun dialam maya..muahhhhh..

nurkass said...

sekamar rindu;
thanks cos sudi singgah di blog ini..

ainnoraini said...

selamat pagi kas...

kak ain yg keberapa ye...

masih ingat same saye ke...bile dah ramai2 tu jgn lupe kat kite plk ye...

nurkass said...

kak ain..
slmt pagi kak ain ku cayang...
InsyaAllah..ingat..
kak ain yg ke 52 kalau tak silap..hehe..

ingat puding coklat ingat kak ain..aci tak..haha

My Little Diary said...

tahniah..
dah 100 followers. keep on blogging ya!

p/s: masih mencuri masa utk jenguk blog kwn2 semua..

nurkass said...

MLD;
thanks rima sudi singgah sini..
muahhh..

Ati Masrif said...

kass cayang..

tahniah ye..

semoga terus bomm ..bomm
lg blog ni :)

nurkass said...

kak ati;
ye kak ati ku cayang..
tqvm..dan thanks to kak ati cos sudi singgah sini..muahhhh

IMANSHAH said...

tahniah2...dan terima kasih

ckLah said...

Tahniah. Syabas beti....syabas!

:D

shameel Iskandar said...

Tahniah nurkass. Teruskan berjuang di alam maya. sebaagi blogger, kitalah penulis, kitalah editor dan kitalah penerbit

nurkass said...

iman;
alhamdulillah..
thanks dik..

nurkass said...

ckLah;
thanks my dear ckLah..
muahhhh..

nurkass said...

shameel;
alhamdulillah shameel.
insyaAllah..berkat sokongan rakan2 blogger juga..

ummu said...

assalamualaikum Nurr
tqvm Nurr
sorry dik,baru malam ni akak dapat tinggalkan komen,sebelum ni lalu je.nanti akak ambil ya,sangat akak hargai

nurkass said...

kak ummu;
w'salam..
sama2..busy ye kak ummu..hehe..