01 July 2011

**Gift from Wahida**

baru hari ni dapat post n3..tah ape masalah blog ni..asyik error jek..nak BW pun susah..haihhh..
ok lah..nak cerita sikit pasal pagi semalam..teruja sangat2 bila terima bungkusan dari abang pos laju..
dalam hati ni dah dapat agak siapa pengirimnya..actually saya telah terpilih dalam senarai pengomen terbanyak di blog WAHIDA..meh tengok gift tu..

see,,dua-tiga kali dok belek bungkusan ni..hehe
err..jgn salah faham ye..sejujurnya komen yg saya tinggalkan di blog rakan2 adalah ikhlas dari hati untuk mengeratkan ukhuwah ..tapi kalau dah empunya blog nak bagi hadiah, saya terima je..hehe
"rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari.." ingat tu..hehe  

jeng..jeng..jeng..
ada coklat, key chain dan FM..yeay..!
cantik sangat dan coklat tu sedappp..!..senyum jek dari pagi sampai ke petang..hehe..
To Wahida, terima kasih tak terhingga atas pemberian ini..terharu rasanya..
semoga jalinan persahabatan kita akan kekal walaupun di alam maya..nanti kita calling2 lagi ye..:)

45 comments:

wahida said...

alahai nok...susah2 je buat n3 bagai...aku bagi ikhlas...

glad u like it...keep koling okeh....

fuad ansari said...

memberi hadiah adalah cara untuk meningkatkan rasa kasih dan sayang.. (",)

sepertimana Allah swt kasih kepada hambaNya, maka Allah swt hadiahkan solat.. (",)

sahromnasrudin said...

tahniah!!! mesti seronok bila ada org ingat kt kita kan

nurkass said...

wahida;
sayang ko..ahaks
kalau gi tpt lain ingat aku lagi eh..hehe

nurkass said...

fuad;
setuju bangat..!
yg penting ikhlas..:)

nurkass said...

sahrom;
thanks sahrom..
mmg seronok sangat..dpt coklat lagi..hehe

Anum said...

tahniah2
hahhahha

nurkass said...

kak anum..
hehe..thanks..

dwaty said...

hari tu wahidah bagi hadiah coz jadi folower bertuah dia... sampai skrg pun tak buat entri... nak buat pun dah tak sempat ambik gamabar... dah kirim balik kampung... yang ada pun 'surat cinta' yg disertakan sekali ... hehehehe

♥cmª shIemª♥ said...

wah...dpt adiah you...
bestnyer...
tahniah kass....

Afida Anuar said...

Moga dapat mengeratkan lagi hubungan persahabatan hingga ke alam nyata...;)

eh tak nak share hadiah ke kass? he he

IMANSHAH said...

hurm murah rajeki

Piasara said...

"kass,nak sikit cekelat tu...tahniah sbb jadi pengomen terbanyak di blog tersebut.."

LiFe KaMi said...

memang seronok kalau dapat hadiah kan..
kalau ada sikit coklat tu kirimkan kat kami plak..hehe

ieda said...

tahniah dik ! .. cantik2 .. nak2 FM langkawi tuu :)0

ainnoraini said...

dapat hadiah..mesti seronokan...
ade coklat jugak...lagi la seronok...

white rose said...

perggh...
lawo, lawo...



ade lagi ke coklat tu?

shameel Iskandar said...

Tahniah Nurkass.
saling memberi hadiah bisa mengeratkan silaturahim

Mutiara Bernilai said...

wahh..

cantik kak,, tahniah neh!



ini juga salah satu sunnah rasulullah,saling memberi hadiah :)

nurkass said...

dwaty;
erkk..apsal akak takde surat cinta tu..ish..tak aci nih..

nurkass said...

cma;
hehe..
thanks my dear cma..

nurkass said...

fida;
insyaAllah..amin..
err..tulah..igt nak share ari tu tapi tak perasaan coklat tu dah habis..boleh gitu..hehe

nurkass said...

iman;
amin pak..
rajeki tersirat namenye tu..hehe

nurkass said...

kak pia;
err..hurmmm..
tak sampai hati nak ckp nih..coklat tu dah abis..huhu.

thanks my dear kak pia..

nurkass said...

Life Kami;
alhamdulillah..
mengeratkan ukhuwah..
err..kirim lah ais krim baskin robbins tu dulu..hehe

nurkass said...

kak ieda;
thanks my dear kak ieda..
alamak..yg tu cannot lah..huhu

nurkass said...

kak ain;
hehe..mula2 tu nak buat kenangan..tapi coklat tu sik memanggil2 jek..

nurkass said...

WR;
ape yg lawo tu..
hakak ke..hehe

nan hado lah dik..abis dah kena ngap..:)

nurkass said...

shameel;
thanks sahabat..
semoga lebih mengeratkan ukhuwah..

nurkass said...

MB;
thanks dear..
betul tu..
yg baik jadikan pengajaran yg buruk kita tinggalkan..

~ yus ~ said...

Tahniah Kass....

Kakzakie said...

Kakak baru kembali semalam Kass... Hari ini pula nak buat N3 dan BW masya-allah menagih kesabaran tinggi!! Toooooo slowwwww....:(

Tahniah dapat ole-ole special:)

IMANSHAH said...

jeles2

IMANSHAH said...

jeles2

My Little Diary said...

bestnya....
bila si wahida tu nak bagi kat aku lak...hehehe

nurkass said...

kak yus;
thanks kak..:)

nurkass said...

kak zakie;
samalah kita kak..sabtu ahad dah cuti so, hari ni kena pantas BW..hehe

thanks my dear kak zakie..

nurkass said...

IMANSHAH;
err..nampaknye mmg jeles sungguh ni..sampai dua kali komen..sabo..sabo

nurkass said...

MLD;
rima, cer tanya dia..hehe

sahromnasrudin said...

assalamualaikum

salam ziarah di pagi selasa

Maya Mayana said...

woww best tu..murah rezeki kass ye :)

nurkass said...

sahrom;
w'salam..
thanks singgah sini..:)

nurkass said...

yana;
hehe..
alhamdulillah..rezeki..

amiey lee said...

seronokkk dpt hadiah

nurkass said...

amiey;
hehe..
rezeki nih..rasa nak lompat ke bulan..haha