26 May 2011

**Di Hari Ini...**

Redup mata merenung alam semesta..menikmati kejadian alam yg diciptakan olehnya.. memang indah sementelah hati ini mengungkap kata seolah-olah penuh pengharapan..tiba-tiba bintang malam mengelip seakan mengerti dan memperlihatkan cahayanya....ye..memang aku nantikan cahaya itu..
******************************

Kesyukuran tidak terhingga ku panjatkan pada yang esa kerana diri ini masih bernyawa mengecapi kehidupan sehingga ke hari ini..ucapan penghargaan buat ibu tercinta kerana telah melahir dan membesarkan ku tanpa jemu..terima kasih mak & sayang mak sangat-sangat....Hadirnya insan2 tersayang tatkala susah dan senang, suka dan duka, tangis dan tawa merupakan hadiah yang sangat bermakna buat diriku..

terima kasih buat bos dan rakan2 ofis yg susah payah mengadakan majlis khusus untuk diri ini..I really appreciate it...:)

Moga diri ini diberi kebahagiaan, kesejahteraan, kesihatan, kegembiraan, kejayaan, kesenangan dan keredhaan dalam menjalani kehidupan seterusnya serta dipermudahkan olehnya.Terima kasih juga atas ucapan-ucapan hari lahir dari kaum keluarga, rakan taulan dan sahabat andai..


>>to kak zakie, rasanya dua tiga hari ni blog ada problem kot sebab kass tak boleh tinggalkan komen kat blog kak zakie..asyik suruh login jek..begitu juga dgn sesetengah blog yang lain di mana kotak komennya di bawah entry..harap dapat keluarkan kotak komen tu contohnya mcm blog ni..maaf diatas segala kesulitan..

35 comments:

Maya Mayana said...

wah Selamat Hari LAhir ye kass...semoga pnjang umur dan murah rezeki...suka la entry harini puitis sungguh...

Daddy Ziyyad said...

Selamat Hari Lahir..

Moga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki...

http://aniesandyou.blogspot.com said...

happy birthday...

Serius hot! WFTXO@#$%&*!

ainnoraini said...

selamat hari lahir..
semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki dan sentiasa diberkati oleh allah didunia dan akhirat...

Ati Masrif said...

Selamat Hari Lahir kass cayangg!!

semoga berjaya di duni dan di akhirat

cepat2 dapat jodoh orang yg soleh :)

nak kek skit ^______~

~ yus ~ said...

Selamat Hari lahir ya Nurkass...:)

wahida said...

selamat hari lahir my baby!!

semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa bahagia bersama keluarga yg tersayang...amin..

aku sayang ko!!

ummu said...

assalamualaikum Kass
wah selamat hari lahir dik
semoga dimakbulkan Allah segala hajat yang bawa kebaikan.
bestnya dan baiknya boss Kass...
siapa da kek lagi untuk Kass.
p/s; akak ingatkan akak seorang je hadapi amslah nak tinggalkan komen di blog kak zakie,akak kena log in banyak kali untuk berjaya tinggalkan komen di blog akak zakie

anitaare said...

selamat hari lahir dik,

semoga adik beroleh kebahagiaan dan keberkatan selalu..

emm..byknye kek, sedap tu

nurkass said...

@yana
thanks dear..muahhhh

nurkass said...

@Daddy Ziyyad
thanks doc..
erkk..blog doc pun sy dah tak boleh tgl komen..haihhh..akan try lagi..:)

nurkass said...

@anies
thanks dear..:)

nurkass said...
This comment has been removed by the author.
nurkass said...

@kak ain
thanks kak ain..muahhhh

nurkass said...

@kak ati
thanks kak ati cayang...muahhh
moga masinlah mulut kak ati..hehe

nurkass said...

@yus
thanks dear..:)

nurkass said...

@wahida
sayang ko jugak..muahhh
thanks dear..

nurkass said...

@kak ummu
w'salam kak..
insyaAllah..thanks kak ummu..muahhh..ada kek ke???hehe

tulah..byk kali kena login..tak tau kenapa..before ni ok je..sedihnya tak dpt tgl komen..

nurkass said...

@anitaare
thanks kak..muahhh..
meh sini..kass suapkan..hehe

Afida Anuar said...

Ohh..selamat ulang tahun hari lahir kass, maaf kalau terlambat wish, moga Allah sentiasa mencurahkan kebahagiaan dalam hidup Kass dunia dan akhirat. Aminn

sahromnasrudin said...

betul tue..kotak komen dibawah entri ada problem cikit..kne buat mcm kotak komen awak nie...

selamat hari jadi utk awak ya

nurkass said...

@fida
thanks dear..
amin ya robbalalamin..

nurkass said...

@sahrom
yelah..majoriti yang kotak komen bawah entry mmg tak boleh tinggal komen..sedihnya..silent reader la nampaknye..

thanks my frenz..:)

Kakzakie said...

Alahai dah bertambah besar anak emak ya. Moga dipermudahkan dalam semua hal.

Kakak tak dapat nak tolong bab tak dapat nak masuk komen N3 kakak sayang.... tak tahu kenapa.

LiErOSe~QiEmi said...

alamak... dah terlambat sehari... huhuh tapi tetap nak wish....

SELAMAT HARI ULANGTAHUN KE.... HIIHI TAK TAU.. MOGE SEHAT, CERIA SOKMO YER..

bak kek skit hikhik

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

selamat hari lahir.

Semoga dipanjangkan umur serta dimurahkan rezeki. Sentiasa beroleh kesihatan yang memberangsangkan.

jenis kawan2 macam ni yang buatkan kita seronok untuk ke ofis.. ;o)


* Ingatkan blog kReen aje yg problem.Sampai tukar Pwd..huhu..

nurkass said...

@kak zakie
hehe..dah besar dah..
tq kak zakie..muahhhh

nurkass said...

@bunga
thanks dear..
lambat pun takpe..appreciate sgt..muahhhhh

alamak..nanti beli lain eh..hehe

nurkass said...

@anitaare
thanks my dear sis..
boss mmg terbaik..hehe

tulah..igtkan password kita yg problem..haihhh

Heidi Shafiq said...

wow.. hepi besday beb.. :)

ieda said...

selamat hari jadi dikk ..

Yan said...

Laaa bufday ke.. Sorry akak tak perasan lah..anyway

SELAMAT HARI LAHIR BUAT NURKASS.

nurkass said...

@Heidi Shafiq
thank you..:)

nurkass said...

@kak ieda
thanks kak ieda..muahhh

nurkass said...

@kak yan
hehe..malu lah..
thanks my dear kak yan..:)